Owen Pallett - A Swedish Love Story (2010)

Canada
Folk / Pop
Label: Domino

1. A Man with No Ankles
  2. Scandal at the Parkade
  3. Honour the Dead, or Else
  4. Don't Stop
Heerlijke ep! Veel lekkere ep's de laatste tijd, die van sufjan, owen en john vanderslice!

avatar van fliepsjart
EP gekocht tijdens optreden van Owen Pallet & Thomas Gill in New York op 11 september jl. Mooie aanvulling op Heartland, Alleen (en daarom blijf ik ook steken op 3,5 ster) vind ik de productie van deze EP en dan met name de zang wat vlak. Wat mij betreft geldt dit ook voor Heartland Maar Owen schrijft mooie melodieen en prachtige arrangementen!

avatar van Justinx
"Published by Open Wallet". Lol. Niets meer dan lol gehad ook bij dit ep-tje. Niet heel bijzonder en zeker niet zo goed als Heartland, maar gaat wel weer back-to-basic.

avatar van staralfur
Inderdaad niet zo goed als Heartland, maar het is een fijne toevoeging.
Het nummer A Man With No Ankles is geniaal!

avatar van Kuk
Kuk
Heerlijk dat vioolriedeltje in Scandal at the Parkade!