Shangaan Electro (2010)

10. Tshetsha Boys - Uya Kwihi Ka Rose
  11. Nkata Mawewe - Khulumani
  12. Zinja Hlungwani - Thula
avatar van luc011190
What can I do my baby, to make you mine?

Nwa Gezani My Love

(Mo)zinja is overigens de drijvende kracht achter Shangaan Electro.

avatar van Masimo
(No)zinja (en verder, inderdaad: Nwa Gezani My Love , de liedjes van Zinja zijn wat mij betreft het beste)

In de Wire van oktober is Zinja te gast in de 'Invisible Jukebox'-rubriek, waar tracks gedraaid worden (waarvan de gast de titels en artiesten niet ziet) van zijn 'muzikaal gebied', en waarop de gast dan een mening moet geven, en moet gokken wie het is, natuurlijk. Afijn, daar was 'ie dus te gast, voor de geïnteresseerden. Best een leuk stuk.

sxesven
Damn, dank aan Masimo dat 'ie deze plaat even kocht en zijn aankoop plaatste in het desbetreffende topiek Een paar jaar terug over deze geniale muziek gelezen en toen vooral motherfucking hard onder de indruk van Nwa Gezani My Love, maar ik wist geen enkele naam of wat meer. Masimo wees gezegend, dit was het natuurlijk YAY!

Zal de hele plaat sowieso eens checken natuurlijk Herinner me in het bijzonder nog een trackje met allemaal ratelende fokking hihatjes, staat zoiets hier ook op?

avatar van philtuper
@sxesven @Masimo Stonden 3 jaar geleden gewoon gratis te spelen op het Zomerparkfeest te Venlo (wat overigens een vierdaags gratis muziekfestival is). Ook dit jaar weer interessante artiesten als Songhoy Blues, The Soft Moon, Siërra Leone's Refugee All Stars e.v.a. Vanaf volgende week donderdag barst het weer los!

avatar van Masimo
Stonden ook op Metropolis in Rotterdam, met danseressen en zo, vet kek! Helaas de albumtour van het nieuwe album van Nozinja dit jaar gemist.. wb Zomerfestival: Orlando Julius niet te vergeten, een van de grondleggers van afrobeat!