KRS-One & True Master - Meta-Historical (2010)

Label: Fat Beats

1. Intro (0:53)
  2. Murda Ya' (3:59)
  3. Madonna & Child (0:37)
  4. Unified Field (3:26)
  5. Gimme da 90's (2:27)
  6. Revelation (Skit) (1:04)
  7. Knowledge Reigns Supreme (2:29)
  8. My Mind (Skit) (0:33)
  9. Palm & Fist (2:40)
  10. One of Them Days (3:28)
  11. Ancient Hip Hop (Skit) (0:56)
  12. Old School Hip Hop (3:43)
  13. Naga (Skit) (1:11)
  14. 1-2, Here's What We Gone Do (2:47)

met RZA

15. Freeman (Skit) (0:50)
  16. Meta-Historical (3:50)
  17. The Struggle (Skit) (0:59)
  18. Street Rhymer (2:48)

met Cappadonna

19. He's Us (3:03)
  20. Outro (1:13)
MAS
Ik dacht dat hij dit jaar een album met Premo ging droppen?

avatar van MJ_DA_MAN
Ook, onder andere (en o.v.b.).

avatar van Stapler
Hij vertelde in een interview dat ie elke 3 maand een album maakt maar niet alles uitbrengt .

MAS
Aha. Ik hoop dat dat KRS/Premo album nog wel komt dan. Toch wel iets waar ik naar uit kijk.

avatar van Flipm0de
De eerste geleakte snippets voorspellen toch wel iets goed!

Rene1979
Ik heb er nu 1 luisterbeurt opzitten.. Beats zijn aardig en Krs ook... Beetje een kaal album ben wel bang dat het snel verveelt. Dus nog ff een paar keer horen.

avatar van bennerd
Moet het ook nog een paar keer beluisteren, maar behalve het feit dat de skits de vaart enorm uit het album halen maakte het een erg goede indruk!

avatar van Game
Ik heb 3 nummers geluisterd, en ik laat dit maar links liggen denk ik. De beats zijn te saai en KRS rapt alleen maar over hoe geweldig hij nog steeds is, dat hele gelul over hoe hij "the teacher" is begint me de keel uit te hangen. Dat album met Premier check ik nog wel, maar dit niet.

Arrogantie

Rene1979
Ik hang tussen goed en matig in... Het is dus net niet. Wat ik al eerder zei het is allemaal wat flets..

MAS
Het klinkt allemaal niet verkeerd alleen door de skits luistert het absoluut niet lekker weg. Daardoor heb ik al snel minder zin om het hele album te luisteren.

MAS schreef:

Precies wat ik denk. Een aantal erg lekkere nummers (Gimme Da 90's, Knowledge Reigns Supreme, ...) maar die skits maken het luisteren er niet aangenamer op.