Bee - Open Your Mind (2009)

Hip-Hop / Soul

12. Take Your Time
  13. Outro
  14. Your Life [TRI4TH Remix]
avatar van -marco-
Still a Rose en Open your mind zijn erg mooie en aangename tracks!

Wist het bestaan van deze samenwerking niet en ken cradle ook totaal niet.

Album is alleen in JP uitgekomen en hoop hem snel te ontvangen om een goede luisterbeurd te geven!

Veelzijdige man die Aloe!

avatar van -marco-
Onvoorstelbaar die Aloe! De soul druipt van deze plaat. Als je dit luisterd, geloof je niet dat deze man ook kan rappen.

Album is wel mierzoet en feel good plaat. Voor de liefhebber dus. Ik vind het ieder geval heerlijk. Relax r&b, soul, veel veel piano, viool, gitaar etc heerlijk.

Oh en de digi-pack van dit album dat ik vandaag binnen kreeg is tevens prachtig!

avatar van Flipm0de
-marco- schreef:

liefhebber = Ik Ik Ik!

avatar van Silky & Smooth
Zoals de naam van nummer 3. al zegt: Open Your Mind is een lekker upliftend album. Fijne producties van Cradle en het altijd gevoelige zang- en rapwerk van Aloe Blacc. Ik begin steeds meer en meer fan te worden van deze alleskunner. Echt een heerlijke plaat!