MASK 400 (1998)

Electronic
Label: Skam

1. Gescom - Untitled (7:01)
  2. Push Button Objects - Untitled (3:47)
  3. While - Untitled (5:57)
  4. Post - Untitled (4:02)
  5. Sonic Beat Alliance - Untitled (5:13)
  6. LD Runners - Untitled (3:12)
avatar van John Doe
De minste Mask. Tussen twee grootste releases in staat deze veel saaiere, minder bezielde. De gescom sound lijkt hier doorgetrokken te zijn in de andere nummers. Nergens duidelijk slecht, daarom 3*

avatar van Supernormal
Vandaar dat de prijs van deze een stuk lager ligt op Discogs. Echt waanzinnig hoge prijzen vragen ze voor deze reeks op internet. Maar ik geloof dat er maar een stuk of 100 gedrukt zijn van elk, right? Beetje onbegrijpelijk, aangezien de artiesten er geen fluit aan verdienen en de prijzen zich steeds verder blijven verheffen. Om dan nog niet te spreken van de geluidskwaliteit die steeds verder afneemt. Hoop stiekem op een heruitgave! Heb jij er eigenlijk in bezit, of beschik jij ook enkel over de digitale versies?