Hitzone 54 (2010)

20. David Guetta en Chris Willis - Gettin' over You

met Fergie en LMFAO

21. Tikos Groove - Me Faz Amar [Brian Chundro & Santos Radio Edit]

met Mendonca Do Rio

22. Lady Antebellum - Need You Now
  23. The Baseballs - Umbrella

40. Waylon - Happy Song
  41. Rihanna - Te Amo
  42. Kandidaten Dutch X Factor 2010 - You're the Voice
avatar van MJ_DA_MAN
Ik vind dat albums die worden toegevoegd door iemand ook afgekeurd mogen worden als er, zoals nu, weinig van de artiesten klopt (nu staan samenwerkingen als één artiest).

avatar van vork666
Mee eens. Ik heb even een correctie doorgestuurd (voor het geval dat jij dat nog niet had gedaan), want zoals het er nu staat klopt er vrij weinig van. Overigens heb ik dit op goed geluk gedaan, aangezien ik de regels voor featurings e.d. niet precies ken, ik heb featurings als gastartiesten ingevoerd en "Artiest X & Artiest Y" als 2 artiesten.

avatar van LucM
Het gaat niet beter met de hitparade anno 2010, integendeel!
Enkel Yolanda Be Cool en Dcup, Sia, Caro Emerald, Lady Antebellum, The Baseballs en Tom Dice kunnen op mijn goedkeuring rekenen. Lena, John Mayer, Laura Jansen, Kylie Minogue, Lisa Loie en Vengaboys nemen wij ook maar bij (ik ben goed geluimd vandaag). De rest stuur ik met de vuilniswagen.

avatar van Metalhead88
Ik begrijp het niet, de ene helft van het internet bralt dat Kane met het nummer In Over My Head op nummer 5 van CD 2 staat (hier 26), en de andere helft gaat blijkbaar voor John Mayer....

Ik heb de achterkantcovers eens gecheckt, en daar kom ik dus ook niet uit. Ik heb mijn keuze momenteel laten vallen op Kane, aangezien ik van Mayer toch nog een album ga regelen denk ik...

En waarom staan The Opposites hier als Big2 aangegeven? Klopt dat?

hier de link naar de cover met John Mayer op de achterkant: http://www.allcdcovers.com/...

En hier de link met Kane op de achterkant (misschien is het de internationale uitgave en heeft Kane leuke zaken gedaan???) http://cover-paradise.to/?M...

avatar van platedraaier
Nummer 26 is Kane en Big2 is inderdaad The Opposites .
Als je de cd gewoon koopt, dan zie je dat en komt er misschien nog een deel 55.

jasperp
Radio 538 keer per dag dezelfde plaat muziek, dat is voor mij al genoeg reden om dit album 0,5 ster te geven, ook al heb ik het meeste nog nooit gehoort.
Zover ik voor de geest kan halen heb ik enkel track: 1, 4, 13, 23, 30 ooit gehoort (noodgedwongen uiteraad, uitgezondert het songfestival) (, mischien wel meer maar ik kan de rest kan ik gelukkig niet plaatsen.)
Maar nu nog even serieus: Wat een ********** bagger!

Nu mijn vraag, wat kan ik beter doen:
1.Deze albums hier afkraken.
2.Deze serie volledig negeren.

PS. Ik ben 22 jaar oud en haat R2 en R538 muziek!

avatar van VanDeGriend
jasperp schreef:
2.Deze serie volledig negeren
Dat lijkt me dan het beste. Daarnaast is het niet de bedoeling te stemmen op albums die je niet in zijn geheel beluisterd hebt dus je stem is verwijderd.

avatar van KKOPPI
Toch nog 1 sterretje voor ginger ninja.

avatar van Style.Girl
Waarom staan Hitzone 55 t/m 57 er niet op?

avatar van Arrie
Omdat niemand de moeite heeft genomen om ze toe te voegen. Als je ze mist, kan je ze zelf toevoegen.

avatar van Style.Girl
Ohja, dat kan idd. Maar heb er eigenlijk ook niet zoveel zin in haha. Het ging meer om te weten te komen wat voor tracklist Hitzone 58 heeft die nog niet uit is. En wat mensen van de andere Hitzone's vinden. Ik heb ze al wel geluisterd al erg lang geleden maar, vind meestal maar een paar nummers leuk die op het album staan.

avatar van Dibbel
Hitzone 54:
Ik heb er ook een met Kane ipv John Mayer.
Nou deze gaat anders nog wel, met goede nummers van Lady Antebellum (mooi), Tom Dice,
The Baseballs (retro), Scouting For Girls, Di-Rect, Ginger Ninja en Lisa Lois.
Idols(ofzo)-finalisten wagen zich aan covers van Journey en Ellen Foley. Zonder resultaat.
Verder aardig om te horen nog K'naan (bekend van WK-voetbal), Yolanda Be Cool (irritant en beklijvend), Hurts, Caro Emerald, Waylon, Keane & K'naan (aparte combinatie), Sia, Kelis en nou vooruit dan (het is toch kloteweer) Kane en Lady Gaga.
Die van Inna en het verschrikkelijk foute nummer van Enrique Iglesias doe ik er maar bij als guilty pleasures.
Verder nog een paar dingen waar ik de radio nog niet voor op een andere zender zet zoals Laura Jansen (op de Caro Emerald toer), Alain Clark, Stromae (op een rare manier beklijvend), Timbaland en Taio Cruz (vond mijn zoontje zo leu.k).
Heel erg vind ik hier Tikos Groove, Ke$ha en The Opposites.
2,5 met moeite.
De rest (inclusief songfestivalwinnaar Lena) vind ik gewoon erg matig tot gewoon slecht.