Venom - Die Hard (1983)

1. Die Hard (3:02)
  2. Acid Queen (2:27)
  3. Bursting Out (2:56)
avatar van B.Robertson
Venom was best wel een produktieve band. Naast de LP's bracht men ook EP's uit met nieuw materiaal, dat vaak onder de hoogtepunten van de klassieke Venom line-up geschaard kan worden.

avatar van Edwynn
Op de verzamelaar The Singles 80-86 staat deze met een aantal andere singles/eepeetjes van de band gebundeld. Een welkome aanvulling op de reguliere studioalbums. Vooral Bursting Out is een kick-ass song.

avatar van Kronos
Yes!

Mijn jongere broertje had deze vroeger. Dat exemplaar werd later overgenomen door mijn oudere broer en is enkele jaren geleden via hem dan weer bij mij terecht gekomen. Toen vond ik echter een exemplaar in betere staat en dus mocht die weg, met als gevolg dat mijn jongere broer hem nu na al die jaren weer terug in zijn bezit heeft.

buizen
Jammer dat cassettebandjes niet op de site geplaatst mogen in 'albums'. Voor het eerste album had Venom nl. ook nog een demo uitgebracht, op cassette. Een in historisch perspectief geplaatst interessante demo. Venom bestond toen nog uit vier duivelaanbidders. Cronos speelde alleen maar basgitaar, ze hadden nog een zanger: Clive "Jesus Christ" Archer.
Tracklist:
1. Angel Dust
2. Raise the Dead
3. Red Light Fever

Hier te beluisteren.

avatar van Edwynn
buizen schreef:

Deze nummers staan op veel reissues van Welcome To Hell.

avatar van freakey
Daarbij mag het, mits officieel in de winkels verkrijgbaar geweest, wel.