Jason Donovan - Soundtrack of the 80's (2010)

1 stem

13. Innocence
  14. Talk You Down
  15. Good Night Baby
avatar van vigil
Jason Donavan die de grootste hits van de jaren 80 voor zijn rekening gaat nemen. Daar zitten we op te wachten

Jij zou liever wat eigen werk van hem horen? Kan me d'r wel iets bij voorstellen.

avatar van kellyhoornaert
Daar zitten we heel zeker op te wachten. Zijn versies van songs uit de 60s was al denderend. Nu de 80s, laat maar komen.
En inderdaad... eigen werk was nog beter geweest. Zal misschien voor de volgende keer zijn.
En tussen haakjes: het is DonOvan.

avatar van vigil
ah een fan! En dat terwijl deze plaat niet eens uit is...

avatar van kellyhoornaert
Op Amazon Uk kun je al stukjes beluisteren: Soundtrack Of The 80s: Jason Donovan: Amazon.co.uk: Music

Op basis daarvan geef ik alvast een 4,5.

avatar van musicfriek
Armoe troef

kellyhoornaert schreef:
Op Amazon Uk kun je al stukjes beluisteren:

<knip>

Op basis daarvan geef ik alvast een 4,5.

Kelly, volgens de regels van deze site mag je alleen stemmen op het hele album.

avatar van fish
Ik besteed normaal gesproken geen letter aan dit soort albums, maar ik heb de link naar de Amazone site gevolgd uit een soort morbide nieuwsgierigheid (je weet wel, van die nieuwsgierigheid die je aandacht ook naar auto ongelukken trekt). Ik kan deze recensie op basis van die stukjes dan wel kort samenvatten;

Karaoke plaat.

avatar van kellyhoornaert
Ondertussen heb ik het album volledig kunnen beluisteren en ik blijf mijn 4,5*.
Voorlopige uitschieters zijn Sign your name, Mary's prayer en Goodnight baby.

Enkel Don't leave me this way vind ik minder, maar de originele versie heb ik ook altijd maar magertjes gevonden.