Menace II Society - Son of a Bitch (2002)

Dance
Label: BZRK

1. Son of a Bitch (7:06)
  2. Chronic Disorder (5:11)
  3. Into the Dark (4:38)
avatar van tovenaar
0,5
Zéér terecht in de Ode to Suckerz (Toolz of War) gestopt door Promo!

avatar van Onderhond
0,5
Angerfist kan ik nog best wel pruimen zo af en toe. De betere melodietjescore zeg maar . Dit daarentegen, bweuk.

Typische MOH middenmaat, wat eigenlijk betekent baggermuziek. "Son Of A Bitch" is gruwelijk. Zou ook weggeplukt kunnen zijn van één of andere DHT verzamelaar. Belachelijke voice samples, onaffe en makkelijke melodie met daaronder slechtvloeiende basses. "Chronic Disorder" is zowaar nog slechter. Zeer vervelende en verveelde track. Je krijgt vooral zin om wat beteuterd op een kruk plaats te nemen in plaats van nog eens een been or arm in de lucht te gooien. "Into The Dark" is de beste track hier, opent ook wel cool, met een lekker warme, zware bass, maar zakt daarna ook als een kaartenhuisje in elkaar. Hier en daar klinkt het halfdegelijk, maar meer positiefs kan ik er ook niet over kwijt.

Doe mij ook maar 0.5*, een ster uitdelen voor een intro vind ik wat overdreven. B-a-g-g-e-r.

2 sterren voor 'Chronic Disorder'. Waar Son of a Bitch en Into the Dark hele, hele obligate nummers zijn, doet die het best wel voor mij. Menig feestje op gestuiterd.

Ik stem in met Nosh, Chronic Disorder is een goed nummer, spijtig genoeg kan dat van Son of a Bitch en Into the Dark nauwelijks gezegd worden...
Dit plaatje was dan ook wel een kleine teleurstelling voor mij, maar nogmaals: Chronic Disorder is een goed nummer!
Daarom zou je dit plaatje nog enigszins kunnen beluisteren...
Cijfer: 2,0*!