Noora Noor - Soul Deep (2009)

Noorwegen
Soul / R&B
Label: Blue Mood

1. What Man Have Done (4:00)
  2. Someone You Use (3:31)
  3. Funky Way (3:36)
  4. Forget What I Said (3:19)
  5. Your Good Thing (4:19)
  6. Little Ghetto Boy (3:57)
  7. She Will Break Your Heart (4:30)
  8. Dedication (4:32)
  9. Musiq (7:02)
  10. Die for You (4:22)
  11. Move on Up (5:53)
  12. You Will Always Be Free (3:29)
avatar van Soulistic
Een Noorse zangeres? Covers van mijn favoriete songs? Wat moest ik hier nou van denken?
In eerste instantie wilde ik dit album eigenlijk nog geen eens een luisterbeurt geven. Toch maar gedaan! En heb er totaal geen spijt van. Als luisteraar heb je het idee om naar een geboren en getogen Amerikaan te luisteren. Het is swingend, funky en bluessy.
Noora Noor weet zich meer dan prima staande te houden tussen de soul revival die momenteel heerst. De Covers van Curtis Mayfield en Donny Hathaway geeft ze haar eigen sound mee en dit schaadt het origineel dus totaal niet. Nee, ik ben diep verrast! Super!