Dharohar Project, Laura Marling and Mumford & Sons - Dharohar Project, Laura Marling and Mumford & Sons (2010)

Wereld / Folk
Label: Island

1. Dharohar Project, Laura Marling en Mumford & Sons - Devil's Spoke / Sneh Ko Marg
  2. Dharohar Project, Laura Marling en Mumford & Sons - To Darkness / Kripa
  3. Dharohar Project en Mumford & Sons - Anmol Rishtey
  4. Dharohar Project en Mumford & Sons - Mehendi Rachi
avatar van Raznov
Opgezet voor Mumford & Sons, maar juist datgene waar ik hem op voor heb gezet, ontbreekt mij iets te veel. Het Dharohar Project vond ik echt vreselijk. Mocht je fan zijn van Mumford & sons en geen probleem hebben met muziek uit India, zet dit gerust op. Voor alle anderen: Blijf gerust bij Sigh No More in afwachting tot een nieuwe plaat.

avatar van RoyDeSmet
Ik vind dit echt een prachtplaat.
Wat ze met 'Devils Spoke' hebben gedaan is fenomenaal.
Het samenspel tussen de Britse en Indiase muzikanten werkt heel mooi op deze EP.
Onthoud ook dat dit allemaal live is opgenomen, dat maakt het extra mooi.

De Indiase muziek moet je misschien even op je laten inwerken, maar als je daar niet van houdt hoef je deze EP niet te beluisteren.
Als je het wel kunt waarderen -zoals ik: ik houd ervan!- is deze EP zeker een aanrader!

avatar van RoyDeSmet
Halfje eraf. Het is nog steeds een prachtige EP (zie mijn comment hierboven)
maar omdat ik andere CDs die beter waren 4,5 gaf kan ik dit niet op 5 sterren laten staan.
Het is niet zo toegankelijk, ik denk dat ik het daar op ga gooien.

Ik wil trouwens toevoegen aan mijn comment van vorig jaar dat ik ook een stukje van het The Wedding Band (Mumford & Sons + friends)-lied 'Thumper' in Meheni Rachi herken. Mooi!