The Count & Sinden - Mega Mega Mega (2010)

Dance
Label: Domino

1. Do You Really Want It (3:41)

met Trackademicks

6. Elephant 1234 (4:17)
  7. Hold Me (3:39)

met Katy B

8. MEGA (4:24)
  9. Addicted to You (2:57)

met Bashy

10. Panther (3:59)
  11. Llamamé (3:41)

met Coolio Iglesias

12. You Make Me Feel So Good (3:29)
Nummer twee is absoluut één van de fijnste pophits van 2010, al geloof ik niet dat dit in Nederland de hitparades heeft gehaald. Verder haakt Panther goed in op de huidige gipsy-rage in electro-land. Het zijn meteen de enige twee nummers die er voor mij echt uitspringen, vooralsnog.

avatar van YoG
YoG
Dat 2e nummer is idd heel erg fijn ! Dat refrein van dat nummer met die lange uithalen blijft constant in mn kop zitten
Reden voor mij om dit album eens uit te proberen

avatar van YoG
YoG
Leuke beats worden verziekt door irritante 538 synth riedeltjes.. jammer, bij het begin van de meeste nummers wordt mn aandacht wel getrokken door de frisse aanstekelijke dance beatjes... maar dan komt de melodie-lijn erin, en dan trek ik het nummer niet meer

Maar alleen al voor dat tweede nummer zou ik dit album aanschaffen