Aragon - Rocking Horse (1993)

Australiƫ

4. Touch (4:56)
  5. Ghosts (4:35)
  6. Changes (5:43)
avatar van Soul Dreamer
Errug goed album voor iedereen die van Marillion (Fish) en Genesis houdt. Vooral de epic Rocking Horse is fantastisch.

avatar van itbites
Rocking Horse is inderdaad een goed nummer, daarna zakt de boel hopeloos in, wat mij betreft, om bij het laatste nummer Changes weer op te leven.
In principe een CD met leftovers / demo-opnamen, en dat hoor je hier en daar ook terug in de geluidskwaliteit.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Wat los materiaal van deze Australische neoproggers dat nog van voor hun debuut uit 1990 dateert. Het titelnummer is een fraai en spannend nummer. Ik begon me al af te vragen waarom ik de plaat indertijd zo laag gewaardeerd had, maar toen kwamen de andere nummers langs. Vooral de zang is bij vlagen echt erbarmelijk.

avatar van Brunniepoo
Rocking Horse geldt voor mij wel als een van de hoogtepunten van de neoprog, Changes en Ghosts zijn verder ook goede nummers, de overige twee hadden voor mij niet zo nodig gehoeven.

Rare zaak overigens dat sommige nummers niet gewoon onderdeel van het debuut vormden.