Future Disco Vol. 2 (2009)

Dance
Label: Republic of Music

1. Tele Music - Disco Free [Faze Action Edit] (5:04)
  2. Faze Action - I Wanna Dancer [Special Disco Mix] (5:41)
  3. Walter Jones - Living Without Your Love (5:54)
  4. Illja Rudman - Two Face Love [Extended Mix] (5:16)
  5. Touch Sensitive - Body Stop (4:27)
  6. Snax - Get in Trouble [Crazy P Remix] (5:30)
  7. Atmosfear - Dancing in Outer Space [The Revenge Rework One] (8:59)
  8. Juan Maclean - Happy House (12:27)
  9. Shit Robot - Simple Things [Todd Terje Remix] (9:18)
  10. Tensnake - Holding Back (My Love) (7:53)
  11. Plein Soleil - Casus Belli [Brontosaurus Saga Mix] (10:09)
  12. Friendly Fires - Jump in the Pool [Wild Geese Remix] (6:12)
  13. Mario Basanov - Caribbean Girl (9:10)
  14. Social Disco Club & Maia - The Way You Move [Greg Wilson Version] (7:18)
  15. James Yuill - This Sweet Love [Prins Thomas Sneaky Edit] (7:11)
  16. Who made who - Keep Me in My Plane [DJ Koze Remix] (7:03)
avatar van Cellulord
Tja, ik dacht hier misschien enkelle leuke tracks op te ontdekken want ik ken er hellemaal niets van buiten enkelle namen (DJ Koze, Todd Terje, Prins Thomas) en die ken ik dan eigenlijk ook enkel van naam.
Maar ik ben toch een beetje verrasd door deze plaat. De meeste tracks zijn lekker funky en rollen lekker door de speakers. En er zijn ook een paar uitschieters o.a Shit Robot - Simple Things [Todd Terje Remix] en Atmosfear - Dancing in Outer Space [The Revenge Rework One]
De afsluiter "Who made who - Keep Me in My Plane [DJ Koze Remix]" is wel een zaagtrack, aiaiai
Op zo'n hete dag (38°) als vandaag is dit echt leuk

tussen 3.5/4*, voorlopig op 4*

avatar van Ataloona
Leuke verzamelaar inderdaad, zo op het oog. Op Happy House van The Juan Maclean (voormalig gitarist van Six Finger Satellite) en het nummer van Tensnake toch wel lekker gedanst een aantal jaar geleden. Daarnaast hebben Dj's Koze en Terje altijd wel fijne mixen. Moet goed komen, me dunkt