Rah Digga - Classic (2010)

Label: Raw Koncept

1. The Book of Rashia (2:36)
  2. Who Gonna Check Me Boo (3:23)
  3. This Ain't No Lil' Kid Rap (3:13)
  4. Straight Spittin' IV (2:22)
  5. Classic (3:10)
  6. Solidified (3:56)
  7. Feel Good (3:20)
  8. Viral (3:54)
  9. Back It Up (3:10)
  10. You Got It (3:59)
  11. Smokin' My Life Away (2:30)
avatar van TheLegacy
Wat?!! Zo kort?

Relax
Ook beetje jammer van die titel.

Classic, Album of the Year.. komen er nog meer van die bescheiden titels?

avatar van MJ_DA_MAN
Nieuwe album van Khaled gaat We the Best Forever heten .

Rene1979
Dit doet de titel totaal geen eer aan.. Maar dat hebben commercieel georiënteerde rappers wel vaker. Die denken een classic te maken. Alleen die horen niet wat er ondergronds uitkomt...

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Dit kan gewoon niet. Waarom brengt iemand een album uit dat zo slecht is? Rah Digga klinkt als een vent. En dan wel een vent met een lelijke stem en totaal geen raptalent.

avatar van MJ_DA_MAN
Ah R&P, wat dacht u: de altijd geweldige Rah Digga op de beats van superproducer Nottz, dat moét wel een goed album zijn?

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Nottz is een baas. Rah Digga was vroeger zo slecht nog niet. En de hoes is lief.

En wat dacht jij MJ? Laat ik eens een nietszeggende reactie plaatsen, zodat je meer berichten hebt op deze site?

Rhythm & Poetry schreef:
If hypocrisy were made of strawberries, we'd all be drinking a lot of smoothies right now.

Relax
Het album gaat wel.. maar Rah Digga past gewoon niet bij de beats van Nottz.
De beats zijn wat oldschool georienteerd, ik vind ze persoonlijk wel heel goed, maar Digga zit er maar wat lomp overheen te rappen.. en constant hetzelfde.

avatar van Flipm0de
Zo'n kort album, en nog kom ik er niet doorheen. Heel weinig aan dit.

This Ain't No Lil' Kid Rap is het enige nummer wat wel te doen is. 1,5*