David Archuleta - The Other Side of Down (2010)

Label: Jive

1. The Other Side of Down (3:13)
  2. Something 'Bout Love (4:22)
  3. Elevator (3:24)
  4. Stomping the Roses (3:01)
  5. Who I Am (3:44)
  6. Falling Stars (3:35)
  7. Parachutes and Airplanes (3:33)
  8. Look Around (3:26)
  9. Good Place (3:25)
  10. Complain (3:24)
  11. Things Are Gonna Get Better (3:14)
  12. My Kind of Perfect (3:37)
  13. The Day After Tomorrow *
avatar van StefanK
Zijn debuut verkocht aardig in de VS door de hitsingle "Crush" maar alles wat daarna volgde werd geen succes en ook zijn kerstalbum was totaal overbodig. "The Other Side Of Down" is de tweede plaat met eigen werk en klinkt (hoe cliché) een stuk volwassener dan zijn debuut. De 12 nr's draaien wederom om Pop maar hebben een licht Rock randje gekregen en Archuleta mag zich als co-writer van 10 tracks al een aardige songwriter noemen. Voor zijn doen een album met een wat meer gewaagde sound maar puntje bij paaltje zal deze sound het waarschijnlijk alleen goed doen bij tieners...

avatar van Thorgal
het is weer ff geleden dat ik tiener was, mag ik meneer Archuleta's muziek en stem dan toch erg waarderen?

een prachtig album vind ik dit
Dit vind ik dus wel een getalenteerde muzikant ik ben erg van hem onder de indruk!
Dit abum vind ik zeker heel goed... en waarom ?

De muziek is heerlijk relaxed of opbeurend, sterke lyrics, leuke en vrolijke deuntjes met een prachte stem !

Me favo's zijn : Things are gonna get better, Something about Love, Falling Stars, Good Place, My kind of perfect & Who i am en daar kan ik echt niet tussen kiezen

Maar de rest of de nummers vind ik ook heel erg leuk en goed ! er zit geen slecht nummer tussen in mijn ogen

4 sterren van mij