Blee - Solution (2009)

18. From the Soul

met Supastition

19. Outro
Rene1979
Dit is het eerste BLEE album. Waarvan de opvolger dit jaar is uitgekomen. Deze moet ik nog even luisteren. Maar de gastartiesten en BLEE zijn tweede album maken mij al warm.

Rene1979
BLEE maakt heerlijke beats. En op dit album heeft hij goeie rappers. Dit was op het 2e album ook het geval. Alleen dit is iets meer een geheel.

Damn, The Illest Out is echt wel lekker. Gauw de rest eens checken.

avatar van -marco-
Niks mis met dit album. Niet meester, maar degelijk en een paar zeer verdienstelijke tracks!

Of Topic: Thanks Rene1979 for the 2 free albums van Blee

Rene1979
Graag gedaan Marco;) Doe nog maar een paar keer luisteren dan vind je hem beter;)

avatar van Arrie
Best een fijn album!
Ik vind het vooral productioneel erg sterk. Ik vind de producties soms echter wat te overheersend ten opzichte van de raps. Wat mij betreft was het óf een instrumentaal album geworden óf waren de raps zelf wat meer op de voorgrond gekomen. Ten tweede vind ik het productioneel soms wel wat te bombastisch.
Wat betreft de rappers, die vind ik niet allemaal even sterk, maar er zitten wel wat erg goede rappers bij (Supastition, Manchild). Die rapper van Psychward die als tweede op Shallow Graves rapt doet me trouwens wel wat denken aan Freddie Foxxx.
Maargoed, nu lijk ik negatiever dan ik ben. Want ik vind de meeste beats echt ijzersterk, en sommige rappers voegen wel degelijk wat toe. Ook vind ik het qua lengte van de tracks en van het album precies goed.
3,5* en in Brian Lee zit in ieder geval heel veel talent. Heeft wel de potentie om nog eens een heel erg goed album uit te brengen.

Bedankt Rene!

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Heerlijk relaxt album, verdient wel goede boxen of een goede koptelefoon want de eerste paar luisterbeurten over m'n laptopspeakertjes vond ik echt stukken minder. Blee heeft zeker veel potentie, het sfeervolle geluid doet me vaak denken aan dat van Dela ( Dela - Changes of Atmosphere (2008) ). Ik wilde een 3,0* geven maar ik begin denk ik met een dikke 3,5*.

Ook mijn dank is groot Rene .