Nails - Unsilent Death (2010)

Metal / Punk
Label: Six Feet Under

1. Conform (0:33)
  2. Scum Will Rise (1:05)
  3. Your God (0:34)
  4. Suffering Soul (1:32)
  5. Unsilent Death (2:43)
  6. Traitor (0:30)
  7. I Will Not Follow (1:28)
  8. No Servant (1:01)
  9. Scapegoat (0:57)
  10. Depths (3:47)
avatar van bennerd
Zware hardcore met een hoop crust-invloeden.

avatar van essence
Haha! Full speed ahead! Smerig, vuil maar o zo genietbaar.

Case4
essence schreef:
Haha! Full speed ahead! Smerig, vuil maar o zo genietbaar.

Qft. Niets aan toe te voegen.

avatar van Kronos
Naar aanleiding van het topic Punk album van de week beluistered en bevallen, van dit fijne brokje brute energie.

avatar van platedraaier
Snoeihard in you face dit. "Suffering Soul" en "I will Not Follow" zijn de favorieten voor mij. Eigenlijk vind ik het hele laatste gedeelte van de plaat gewoon goed. Dit is niet de punk waar ik normaal gesproken naar zou luisteren, ik ben meer van de 80`s en "Oi", maar na een aantal draaibeurten begint het me toch meer dan behoorlijk te bevallen.

avatar van eightynine
Full speed ahead en in your face inderdaad. Eigenlijk vind ik dit verschrikkelijk, maar kan het niet afzetten... misschien doordat de energie in pure vorm uit de speakers komt blazen?

avatar van Don Cappuccino
Gewoon een lekkere beukplaat van Nails. Het album heeft een heerlijk gitaargeluid dat doet denken aan Entombed. Abandon All Life (de nieuwe) is beter en gevarieerder dan deze.

avatar van kobe bryant fan
Zoals Don al zei gewoon een verdomd lekkere beukplaat.
De gitaarproductie is dik en vet. Past er goed in het geheel en klinkt nog eens erg goed ook.
De drummer slaat er ook zeker niet naast, geweldige partijen speelt hij.
Kortom: een vette plaat!

avatar van niels94
Het type muziek dat, tenzij je de hele buurt op de kast wil jagen, alleen over de koptelefoon werkt. Even zware als snelle takkeherrie. Een dichtgesmeerde laag geweld waarin genoeg interessants gebeurt om te beklijven, met name op gitaargebied (ironisch genoeg vaak op een vrij subtiele manier, terwijl de muziek als je niet oplet juist ongekend lomp overkomt). Lekker hoor!

avatar van Eveningguard
Krankzinnig agressief grindcore album die niets meer of minder dan erg lekker wegluisterd.

Misterfool
Best wel sterke muziek. Het beukt lekker, bevat gave details en duurt niet te lang. Een plezierig kwartiertje buiten de comfort zone. 3.5*