Graffiti6 - Colours (2010)

Label: N.W. Free

1. Stone in My Heart (3:08)
  2. Annie You Save Me (3:42)
  3. Stare into the Sun (3:56)
  4. This Man (5:42)
  5. Free (4:42)
  6. Calm the Storm (5:32)
  7. Colours (5:17)
  8. Goodbye Geoffrey Drake (4:16)
  9. Never Look Back (3:27)
  10. Stop Mary (3:50)
  11. Lay Me Down (4:14)
  12. Over You (4:29)
avatar van MusicFreak
Annie You Save Me is iig een erg lekker nummer!! verveelt nog steeds niet

avatar van NewYorkCityLight
Stare into the Sun is erg leuk. Ben beniewd naar de rest .

Beetje eentonig, maar verder staan er erg leuke dingen op!
Over You is ook zeer mooi

avatar van JahLex
Toen ik zag dat deze uit was, heb ik hem gelijk besteld. Na een paar luisterbeurten ben ik er nog niet uit. De liedjes die ik al kende, no. 1/3, zijn het sterkst. Deze tracks bevatten een lekkere mix van electro, soul, indie, pop en vervelen geen moment. Daarna zwakt het toch iets af in de slomere songs. Teken aan de wand is dat ik bij 6 van de 9 geen duidelijk plaatje heb. Voorlopig geef ik ze het voordeel van de twijfel met 4 sterren.

jasperjoey
Free en Stop Mary zijn toch wel mijn favoriete songs van dit album.

avatar van jokerman
Lekkere na-zomerplaat met naast de 2 hits een paar lekkere catchy nummers zoals This man, colours, Goodby Geoffrey Drake & het geweldige Over you! Een plaat die absoluut meer aandacht verdient dan tot nu toe hier op MM. Misschien na de clubtour en veel airplay op 3fm??

avatar van guitarwally
Ook Calm The Storm is echt een vet nummer. Ik vlieg soms gewoon weg als ik dat nummer hoor

avatar van hidalgo
heerlijk deze cd neem hem zeker mee op vakantie het doet me erg veel denken aan les humphries singers alleen in een modern
jasje een mix. Annie You Save Me
en Stare Into The Sun zijn toch wel de sterkste nummers van deze
zeer mooie cd nu maar wachten op de zomer
bij deze ****

avatar van Janhero
Ga hem steeds meer draaien. Lekker voor in de auto. Kan je lekker meeblère als niemand het ziet.

avatar van Dees
Eeuwig zonde dat 'Starlight' en 'Foxes' niet op dit album staan, ook geniale nummers.
Voor de rest en geweldig album dat veel verschillende stijlen geweldig combineert.

avatar van shoarmaboer
Heey, Graffiti6! Die moet ik natuurlijk even beluisteren!!:)
Nou, zolang Jamie Scott erin zit, zit het wat mij betreft goed!
Zo zonde dat hij niet doorbrak als Jamie Scott & The Town! Die man heeft zo'n onwijs lekkere sound, en is echt een waanzinnig goede songwriter! Zonde!!
Nouja, hopen dat het hem hiermee lukt!
Even luisteren...

avatar van IntoMusic
Wat een verassend lekkere cd is dit zeg. Wonderschone songs zoals Goodbye Geoffrey Drake, wat vanaf de eerste noot al pakt. Had ze eind vorig jaar in een thuisconcertje gezien op tv bij (ik dacht) Serious request. Vanaf dat moment niet van mijn verlanglijstje afgeweest en geen spijt.

Joël-Toto schreef:
Beetje eentonig...

Opvallend, want ik vind 'm nou juist lekker divers met verschillende invloeden...

Zal 'm deze week in het zonnetje nog wat vaker beluisteren, maar nu al zeker 4 sterren waard.

rodneyVL
Een briljante en innovatieve bijdrage aan de hedendaagse muziek. Stem van Scott doet me denken aan James Morrison, Adam Levine van Maroon 5. De muziek - vooral de psychedelische nummers als de titelsong - aan MGMT. Het geheel kan echter niet gekanaliseerd worden en dat maakt dit album magisch, duidelijk is in ieder geval dat Jamie Scott er wel komt, hij kan altijd doorstarten met een modellencariere als blijkt dat er geen muziekliefhebbers meer op de aardkloot wonen.

Een dikke vette, zwaar verdiende 4,5 ster!

avatar van Mctijn
Deze heb ik blijkbaar gemist vorig jaar

Niet erg spannend of opwindend, wel gewoon een leuk popplaatje. Een verassende uitschieter in dit genre.

avatar van leaatjee
Ben ik nou echt de enige die dit onoriginele, commerciële prutzooi vindt?

avatar van IntoMusic
Ongetwijfeld niet..., maar qua stemmen op MuMe nog wel

Heel suf dit, eigenlijk vind Stare into the Sun het enige echt sterke nummer op dit album. Nou blijkt dat ook nog eens door iemand anders geschreven te zijn. De rest van de nummers klinken allemaal ongeinspireerd en ongeveer hetzelfde.