Lyrics Born - As U Were (2010)

Hip-Hop / Pop
Label: Decon

1. Kontrol Phreak
  2. I Wanna B W / U
  3. We Live by the Beat
  4. Coulda Woulda Shoulda

met Sam Sparro

5. As U Were Reception (Skit)
  6. I've Lost Myself

met Joyo Velarde

7. Lies X 3
  8. Born-E-Oh's! (Skit)
  9. Pushed Aside / Pulled Apart
  10. Oh, Baby!
  11. I'm the Best (Funky Fresh in the Flesh)
  12. Block Bots

met Trackademicks en Clyde Carson

13. Pillz 'Lude (Skit)
  14. Pillz

met Gift Of Gab

15. Something Better

met Francie and The Lights

16. Fake ID
  17. (What Happened 2 Our) Love Affair?
avatar van Chrisseh
Van wat ik van (de clip van) Lies X 3 hoor, wordt dit weer een meer pop-gericht dan hip-hop album.

avatar van Osiris Apis
Ja, weer zo'n vervelend Lyrics Born pop nummer. Dat is jammer. Dan ben ik niet van plan om dit album te gaan luisteren.

avatar van Fredericus
Later That Day vond ik een aardige cd maar dit album is idd te pop-gericht. Geinige jaren 80 synths maar het komt niet van de grond, jammer...

avatar van Rhythm & Poetry
Dit album is inderdaad af te raden voor de luisteraars die de voorgaande plaat van Lyrics Born al niks vonden. Op deze plaat gaat de rapper alleen maar nog verder richting de pop toe en dat komt zijn muziek zeker niet ten goede. Melige beats die vaak fout aandoen (jaren '80-stijl), bijzonder matige zang en beperkte raps van Lyrics Born en gastartiesten. Soms wordt het wat levendiger en klinkt de vrolijkheid zowaar lekker, maar deze momenten zijn zeer schaats.

avatar van FCEstebandido
Dit is een flinke stap terug!!!