Bryan Adams - Bare Bones (2010)

Canada
Label: Polydor

1. You've Been a Friend to Me (3:18)
  2. Here I Am (3:49)
  3. I'm Ready (4:04)
  4. Let's Make a Night to Remember (3:48)
  5. It Ain't a Party (If You Can't Come 'Round) (3:11)
  6. (Everything I Do) I Do It For (5:23)
  7. Cuts Like a Knife (4:44)
  8. Please Forgive Me (3:50)
  9. Summer of '69 (4:13)
  10. Walk on By (2:46)
  11. Cloud Number Nine (3:49)
  12. It's Only Love (3:34)
  13. Heaven (4:46)
  14. The Right Place (2:55)
  15. The Way You Make Me Feel (3:10)
  16. Only Thing That Looks Good on Me Is You (2:52)
  17. You're Still Beautiful to Me (4:14)
  18. Straight from the Heart (3:26)
  19. I Still Miss You... a Little Bit (3:31)
  20. All for Love (3:26)
avatar van vigil
2de akoestische plaat voor deze oud-rocker. De vorige kwam via de toen in de tijd succesvolle MTV-Unplugged formule ter wereld. Jammer is wel dat hij een hoop dezelfde nummers heeft gekozen.

avatar van rkdev
Zijn MTV Unplugged album vond ik destijds erg goed. Ook zijn de recensies op zijn Bare Bones toernee erg positief. Dit zijn solo optredens van Bryan alleen met gitaar. Maar misschien dat 20 nummers wel iets te veel van het goede is.

avatar van permafrost
En weer staat z`n beste nummer (native son) er niet op.

Rijnes
permafrost schreef:
En weer staat z`n beste nummer (native son) er niet op.

Denk niet de meeste mensen er zo over denken, als jij dit zijn beste nummer vind koop je die plaat toch?

Rijnes schreef:

Ben het wel met Permafrost eens. Sowieso jammer dat Bryan het geweldige album Into the Fire vaak negeert.

avatar van Thunderrock
Geweldig album.Zo heb ik hem in geen jaren meer gehoord. Basic. En wat een speelplezier straalt er van af. Vanaf het eerste nummer is het feest. Nu weet ik weer waarom ik halverwege de jaren 80 met het Cuts like A Knife album zo geraakt werdt.

Vorige week is een show gefilmd hoop dat dat op Blu-Ray gaat uitkomen!!

avatar van Thuurke
Hier zitten we allemaal op te wachten. De zoveelste greatest hits/unplugged plaat met jaren 80 en early jaren 90 hits. Niet dus.

avatar van rkdev
Mooie live cd met kale/gestripte versies van bekende en minder bekende nummers (gehele euvre) van de Canadees. Adams trok vanaf 2008 de wereld rond met een solotour, waarvan dit een registratie is. De nummers worden alleen uitgevoerd met gitaar en piano (en af en toe een mondharmonica) en worden daarmee tot de essentie teruggebracht. Het zeer enthousiaste publiek zorgt voor de laatste extra dimensie. Op veler verzoek van bezoekers van deze concerten is er dan nu deze plaat. Mooie, eerlijke plaat, maar wel een voor de echte fans.