Skywatchers - The Skywatchers Handbook (2010)

Label: Twins of Evil

1. Dead Flowers for Her
  2. Soul Baptist
  3. The Curious Village
  4. Rhythm of Ashes
  5. Serves Me Right
  6. The Lunar Tune
  7. Do You Want to Go to Space Young Man?
  8. Ever Felt the Sky?
  9. Small Lights
  10. Keep Watching the Sky
avatar van dynamo d
Dead Flowers for Her is een lekker nummer maar na een luisterbeurt vind ik de rest niet zo goed als dit nummer. Do You Want to Go to Space Young Man? is ook wel aardig. Ik had eerlijk gezegd meer van het album verwacht.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Erg mooi en ingetogen album, met dank aan TheViking voor zijn nominatie van deze band in het Alt 152 topic

avatar van Sunderland
Net dit album gekocht op hun Bandcamp-site. Stond al lang op mijn verlanglijst en voor 13 euro incl shipping wordt ie over de Noordzee gevlogen.

Waarom ik hem nu aanschaf? Nou heel logisch: ik zet net een waardeloze film af met Ryan Gossling. Daar voor in de plaats zette ik zijn album met zijn Dead Man's Bones op. Een prachtige nominatie van the viking in de alternatieve 152 lang geleden. En in datzelfde jaar nomineerde hij Dead Flowers for Her van Skywatchers. Die 2 bands associeer ik altijd met elkaar terwijl er geen enkel ander raakvlak valt te verzinnen.

Dead Man's Bones staat al jaren te pronken in mijn kast, binnenkort staat zijn broertje naast hem.