Click Animosity - Feeders of the Flamez (2010)

1 stem

Label: Metal Barz

1. Intro
  2. Lyricist Supremacist
  3. Back When (Heavy Heartz)
  4. Teaz-One R.I.P. (Interlude)
  5. Underground Crusades [Remix]

met T-Ruckus

13. Via Frontlines
  14. Grown Man Biz

met Ripshop, Cool Gsus en Dagha

15. Jay Black R.I.P. (Interlude)
  16. Colors
  17. Unseen Faces

met Dee Black en Slim Pickens

18. Black Roses

met Tragic Allies, Kevlaar 7 en Salute the Kid

19. Paint Pictures [Remix]
Rene1979
Wat ik tot nu toe hoor is goed maar ook niet slecht. Back When is wel een lekker nummer. Maar de leden van deze groep hebben een ietwat houterige flow. Beats zijn leuk.

avatar van -marco-
Ik vind dit album zeer sterk. Terug dromen naar de jaren '95 in het wu tijdperk. Deze groep heeft hier namelijk wel wat van weg. Wel heel erg veel zelfs in mijn ogen!

Rauw en Duister. Deze groep heeft zeker potentie, zowel de beats als de rhymes. Ik ga ze iig in de gaten houden.

Rene1979
Die ene rapper is echt fucking irritant met ze geschreeuw krijg er gewoon koppijn van... Die rapper verneukt dit album. Hij krijgt een 3 vanwege de beats en de andere rappers. Hip Hop Grenades

Imo zie ik de Wu vergelijking niet helemaal.. Behalve dan de deelname van Wu gerelateerde gasten.

avatar van -marco-
Voor mij een top album.

@ rene1979:

Stoor me totaal niet aan die "schreeuwer ".

Dit album is gewoon DOPE