Piano Club - Andromedia (2010)

Belgiƫ
Label: JauneOrange

1. The Masks (4:23)
  2. New Voices, New Visions (5:08)
  3. The Lost Words (4:09)
  4. Take (2:47)
  5. Love Hurts (3:31)
  6. Elephant in a Room (3:12)
  7. Not Too Old (3:39)
  8. Humankind (3:49)
  9. Honeymoon (5:12)
  10. Atitlan (4:28)
  11. The Great Enigma (3:40)
  12. Strange (5:44)
  13. Girl on TV * (3:41)
  14. How Many? * (3:32)
  15. When You're Gone * (3:49)
  16. For Lovers * (3:16)
  17. Get over It * (2:56)
  18. Your Sadness * (4:17)
avatar van kwinten16
Toevallig had ik eens op de radio 'Love hurts' gehoord. En onmiddellijk was mijn nieuwsgierigheid gewekt naar deze voor mij onbekende groep. Ik heb dan maar een gokje gewaagd en deze cd gekocht. En het is een ongelofelijke meevaller geworden.

De nummers zijn enorm afwisselend waardoor het nooit saai wordt. Andromedia heeft een heel leuk eighties sfeertje wat heel aanstekelijk is. Wat nog beter is, is dat ik op deze plaat geen enkel minder nummer kan terugvinden. Van het eerste tot het laatste zijn het allemaal hele leuke nummers.

Voor mij is dit het album van het jaar. Een absolute aanrader dus.

avatar van WesleyX16
Jazeker... jaren 80 sound... Ik moest aan bij Humankind aan Howard Jones denken. Het is volgens mij een Waalse formatie en zijn ook redelijk bekend in Wallonië.