oOoOO - oOoOO EP (2010)

4. Hearts
  5. Plains Is Hot
  6. Burnout Eyess [Vision of Trees Remix]
tuktak
ook weer zo'n plaatje getypeerd als witchhouse, ik vind het maar een rare verzamelnaam. totaal anders vergeleken met een salem ofzo.
dit trek ik overigens ook beter, erg vet hoe oldscool elementen als jaren 80 disco en synthesizer zich vermengen met hiphopbeats, wazigheid en een beetje pop.

typerend ook zon obscure remix van lady gaga - pokerface: oOoOO - PCKRFCRMX

avatar van KampF
Soort van Salem-light voor de mensen die Salem niet trekken

Idd witchhouse, verder zoals tuktak het beschrijft.

avatar van dj maus
De sound van 2010

Dubstep is dood, leve witchhouse!

avatar van dj maus
Verheug me trouwens op een volledige release van Visions of Trees. Hun mp3-only release Sometimes it Kills is veelbelovend, evenals de remix op deze EP.

Witchhouse is toch gewoon ietwat opgepompte chillwave of heb ik er dan een verkeerd beeld bij?

Heb dit soort dingen (en Salem) nog niet gecheckt.

avatar van essence
Wel één van de betere dingen die in in de witchhouse heb ontdekt. En dat komt vooral door de elementen die tuktak aanhaalt, nl de synths en de coole beats. Onder de laag ruis liggen hier en daar ook mooie songs verscholen.