Shobaleader One - Shobaleader One: d'Demonstrator (2010)

Electronic

7. Endless Night
  8. Cryptic Motion
  9. Maximum Planck
avatar van vantagepoint
Ik heb enkel nog maar het nummer Cryptic Motion beluisterd, maar wat een schijf!

avatar van unmudded lake
Dus je hebt één nummer beluisterd en je vindt de schijf geweldig?
Je bedoelt dan de hoes of is het het gaatje in de cd die voor deze opflakkering zorgde?

avatar van Torrero
Hij bedoelt dat nummer, net zoals alle radio-dj's na de nieuwe single van kate perry zeggen: "wat een heerlijke plaat!".

avatar van Stapler
Old skool peeps know the deal .

1,0
Mijn hemel, wat is er in godsnaam met Squarepusher gebeurd? Hij heeft een band genaamd Shobaleader One opgericht en vervolgens is dit het resultaat?

Ik wist dat de kwaliteit van zijn releases wisselend was, maar dit is toch echt wel bedroevend slecht.
Van langdradige quasi-'funky' nummers tot tenenkrommende dance/rock (of zoals hij het zelf liever noemt: 'space pop' ) met verschrikkelijke stemmen. Man, man, man, dat Warp Records dit soort pulp nog uitbrengt ook.

Achteraf gezien lijkt het alsof zijn vorige album 'Just a Souvenir' al een beetje een voorbode was voor deze stijl/richting. Dat album was (op enkele uitzonderingen na) ook al niks, maar op basis van wat hij hier aflevert is ie voor mij echt afgeschreven. In deze inspiratieloze rommel is echt niks meer terug te horen van het vernieuwende en experimentele dat hij lang geleden in zich had.

Verlaagd naar 1,0*

avatar van UK-Choonz
1,0
Dit was inderdaad helemaal niks. Flauwe foute elektrorock.

avatar van John Doe
Duidelijk een humoristische plaat waarbij gespeeld wordt met cheesy commerciele muziek. Dit is nou een plaat waar ik om kan lachen met vrienden. Luistert geinig weg op de achtergrond en past binnen het alternatieve muzikale humoristische universum waar bijvoorbeeld broertje Ceephax en vriend Luke Vibert ook binnen werken. Je moet zeker niet de oude Squarepusher verwachten voor je dit opzet. Een grappig spel met bewust gekozen cheesy elementen uit verschillende decennia mag je wel verwachten.