Where Angels Suffer - Purgatory (2010)

1 stem

Label: Digital Nations

1. Cardiac Arrest (4:11)
  2. Can't Stop (5:01)
  3. Don't Wanna Die (3:47)
  4. Crying Eagle (3:26)
  5. Unnatural High (3:49)
  6. Judgment Day (3:57)
  7. Zombie (3:40)
  8. Lust (4:18)
  9. Violent New Breed (4:06)
  10. Morning After (3:22)
  11. Eye of the Storm (3:33)
  12. Boom (3:23)
avatar van hellboy123
Leuke CD van deze ex-leden van W.A.S.P.(Randy Piper, Chris Holmes en Stet Howland) en Metal Church (Steve Unger). De zanger is ene Rich Lewis die af en toe wel wat weg heeft van de zang van Blackie Lawless.
Als je deze combinatie ziet weet je eigenlijk al meteen wat je kan verwachten, degelijke US metal met een glam-randje eromheen.
Vooral de eerste 2 nummers hakken er goed in, daarna zakt het niveau wat in maar het blijft interessant genoeg om de hele cd uit te zitten. De cover van zombie hadden ze van mij overigens wel achterwege mogen laten, niet geslaagd.

speedy66
Niet geheel toevallig vormen alle eerste letters: W.A.S.P.. Trouwens de tracklijst is vrijwel identiek aan Randy Pipers Animal - virus cd. Weinig nieuws onder de zon dus. Beste tracks: cardiac arrest, don't stop en Judgement day.