Pig Destroyer - Prowler in the Yard (2001)

Label: Relapse

1. Jennifer (1:21)
  2. Cheerleader Corpses (0:36)
  3. Scatology Homework (0:49)
  4. Trojan Whore (1:35)
  5. Ghost of a Bullet (0:20)
  6. Heart and Crossbones (0:49)
  7. Strangled with a Halo (1:25)
  8. Intimate Slavery (1:06)
  9. Mapplethorpe Grey (1:22)
  10. Evacuating Heaven (0:17)
  11. Tickets to the Car Crash (0:40)
  12. Naked Trees (1:47)
  13. Sheet Metal Girl (1:09)
  14. Preacher Crawling (1:29)
  15. Pornographic Memory (0:57)
  16. Murder Blossom (0:18)
  17. Body Scout (1:02)
  18. Snuff Film at Eleven (1:10)
  19. Hyperviolet (3:29)
  20. Starbelly (5:03)
  21. Junkyard God (1:59)
  22. Piss Angel (7:58)
Woutjinho
niet bepaald rustgevend, echt voor de liefhebbers dit, één van de weinige bands met gitarist, drummer en zanger alleen, maar dit trio kan wel echt grindcore maken!

sxesven
Wat een heerlijke vette brute plaat! 4* om mee te beginnen.

bro
in vergelijking met terrifyer en phantom limb valt deze toch maar tegen hoor. het zou te mooi voor waar te zijn alle 3 de cd's van PD 5* te geven. 3 of 3.5*

avatar van lykathea
Genadeloze en hilarische grindcore.

Snel, kort, maar vol energie. Heerlijk.

Stijn_Slayer
Ik sluit me bij jullie aan

Woutjinho
vind dit zelf toch de beste plaat van pig destroyer

avatar van dirkje25
Prachtige plaat, alles klopt 4,5*

avatar van mayhemblik
Ik vind dit niet echt grindcore, ik vind dit jazzy punk metal waar héél veel in zit, nummers van nog geen minuut waar je meerdere keren verbaasd het hoesje erbij pakt om dan toch te zien dat het hetzelfde nummer is.
Er gebeurd zelfs in die korte erupties van geweld meer dan op een hele cd van bijvoorbeeld ja wie zal ik eens noemen nou ja van wie eigenlijk niet.
Zeer goed inmekaar stekende wereld muziek waarvan ik erg maar dan ook heel erg uit mijn dak ga.
Agoraphobic nosebleed vind ik ook meesterlijk, iemand nog tips in dit gerne???
Zéér welkom!!!

Stijn_Slayer
Extreme Noise Terror vind ik zelf wel een leuke band, al is dat meer crustgrind.

avatar van mayhemblik
De rockende rakkers van E-N-Terror pronken al in mijn kast, evengoed bedankt voor de tip.

avatar van ASman
Piss Angel