Red Guitars - Good Technology (1982-1984) (2007)

Label: Self Drive

1. Good Technology (4:54)
  2. Fact (4:29)
  3. Steeltown (4:20)
  4. Heartbeat Go! (4:35)
  5. Paris France (5:30)
  6. Within 4 Walls (4:58)
  7. Jamaican Homecoming (2:38)
  8. Remote Control (3:52)
  9. Dive (3:08)
  10. Astronomy (3:26)
  11. Cloak & Dagger (3:51)
  12. Crocodile Tears (4:49)
  13. Shaken Not Stirred (3:47)
  14. Sting in the Tale (4:50)
  15. Marimba Jive (5:21)
  16. Slow to Fade (3:56)
Tomio
De titel had ook kunnen zijn: "Slow to Fade + Singles". Deze cd bevat namelijk dezelfde songs als de uitgebreide cd versie van "Slow to Fade", zoals door Cherry Red uitgebracht in 2002. Deze versie uit 2007 bevat een nummer meer: "Jamaican Homecoming".
Mijn voorkeur gaat naar deze uitgave en dat is niet vanwege een extra nummer. Aangezien ik de singles "Good Technology", "Fact" & "Steeltown" het beste werk van Red Guitars vind, is het zeer aangenaam, dat het album hiermee ook opent en dat ze niet ergens achteraan geplakt zijn.