12 Stones - Potter's Field (2004)

Label: Wind-up

1. Shadows (3:45)
  2. The Last Song (3:25)
  3. Far Away (3:22)
  4. Speak Your Mind (4:03)
  5. Lifeless (3:43)
  6. Bitter (3:34)
  7. Photograph (3:58)
  8. 3 Leaf Loser (4:37)
  9. Stay (4:31)
  10. Waiting for Yesterday (3:52)
  11. In Closing (3:59)
avatar van EmDee
Wat maakt deze minder als de eerste Herrie?
Deze ken ik nl niet.

Het album is wat ruiger en eentoniger geworden.
Je krijgt het gevoel alsof ze geen enkel nummer goed hebben kunnen afmaken, en dan maar meer energie in hun instrumenten stoppen om te compenseren.
Het album is niet slecht, maar ook niet goed.

Ik heb al de eerste cd, is het nog de moeite waard om Potter's Field te kopen?????????????????????????????????????

Bonnie, persoonlijk zou ik het dan niet aanraden.
Het eerste vind ik een stuk beter dan het tweede album.

Een goede plaat maar als je dan moet zeggen of ze vooruit zijn gegaan, Nee! De eerste cd blijf ik altijd nog het meest luisteren, daar zit toch meer variatie in, lekkere gitaar geluiden en ook de drummer is beter. Een goede cd, maar als je een eerste goede indruk moet krijgen van deze band raad ik toch de eerste cd aan.

Deze krijg van mij niet hoger dan een 3,0**

Opnieuw een goed album, maar geen vooruitgang echt merkbaar.
Jammer dat er nou zonodig weer een bandlid eruit gaat, wat vaak het einde betekend van de band.

avatar van Desert
Dit album komt voor mij in de verste verte niet in de buurt van hun debuutalbum.

Er zijn geen echte geweldige songs zoals: Crash; The Way I Feel; ...

Photograph spant wel de kroon op dit album vind ik.

Ze bezitten wel de muziekale kwaliteit om een echt degelijk album te produceren, dat hebben ze meer dan bewezen met 12 Stones.

Hopelijk haalt het volgende album, waar ze volgens de site momenteel aan aan het werken zijn, terug het niveau van in de beginjaren...

Waiting For Yesterday en Photograph vind ik twee topnummers, en hiermee heb ik al gelijk al het positieve van dit album aangegeven

avatar van Joän
Niet onaardig, vind Bitter en Stay zeker niet slecht.
Ik ken hun vorige album(s) helaas niet. Kan dus helaas niet beoordelen of dit album een vooruit of achteruitgang is.

avatar van Desert
Het vorige en volgende album zijn stukken beter. In het eerste album is er veel mooi gitaarwerk te horen. Album nummer drie heeft gewoon veel betere nummers.

Desert schreef:

Mee eens er staan totaal geen uitschieters op dit album.