MindsOne - Self Reliance (2010)

Label: Soulspazm

met Seez Mics en rCyn

13. Physical Form
  14. The Voices
Rene1979
Heerlijk jazzy album dit.!

P-DawG
Lekker plaatje inderdaad, goede producties met dito emcees.

P-DawG
Torchbearers

avatar van thgryda
Jazzy hip hop album, dat is iets voor mij. Ik zie producers als oddisee, illmind, j.rawls en kev brown. Klinkt goed, en volgens P-Dawg ook nog eens goeie mcs. Ik ga hem nu even een spin geven, openingstrack klinkt al goed

edit: Ik sluit me aan bij P-Dawg zowel wat het album betreft als voor torchbearers. Zeer sterke producties en goeie mcs en torchbearers is het hoogtepunt van het album. Bedankt rene voor de tip, erg relaxed album... Misschien wat te eentonig voor een 4.5 maar zal zeker wel een 4 worden...

avatar van thgryda
Pfffiee net deze terug in de auto laten blazen, wat een dope cd. De producties zijn gewoonweg fantastisch, niet verrassend misschien met enkele toch wel gerenomeerde producers. Als ik pakweg seven signs op knal zou ik zweren een golden era RZA beat te ontwaren, die beat heeft wat mij betreft een echt liquid swords gevoel. Zwaar slept on dit album

avatar van IrishBastard
Het krijgt een 4 voor nu. ik ken het nog niet zo lang ik moet het nog beter uit gaan checke.
maar ik was zeer verrast toen ik het voor de eerste keren hoorde. ik ben zelf ook een graff writher. Mindsone ook dus ze zitten met de zelfde gedachtes als mij. dus je hoort nog wel van mij over een tijdje.

avatar van IrishBastard
Ik heb mindsone nu nog eens goed geluisterd. en ben er toch zeker uit dat dit top album echt wel een 4,5 vediend.

avatar van V.B.
Fijn album idd Kan geen echte 'filler' ontdekken en n paar mooie uitschieters zoals seven signs, keep building en torchbearers!

avatar van Hiphopaintdeath
Goede album dit, met goede producers en Mc's. Daarom verdient dit album zeker een 4.5.

avatar van Harderwiek
Wat een geweldig album is dit zeg. Had nog nooit van deze mannen gehoord, maar wat een heerlijke hiphop, lekker jazzy maar wel met diepe baslijnen. Tof, cijfer kan nog wel eens stijgen.