En je hebt ook electronic artiesten die zeer gemakkelijke tracktitles gebruiken. Maakt mijn verhaaltjes er enkel eenvoudiger op.

Vierde Quench album, iets minder dan Exclude of Punctuated vind ik, maar nog steeds zeer lekker.
"VinnieB" opent het album zeer chill, zachte soundscapes met zeer vage wavejes over en doorheen. Moest je nog een bundel zenuwen zijn zorgt deze track ervoor dat je in de juiste stemming komt voor de rest van het album. "Polar" haalt de beats boven om je terug een klein beetje wakker te schudden. Zeer kwalitatief, mooi nummer. Heerlijk zweverige IDM, net als "Drip" eigenlijk, dat dan wel iets glitchier is. "Krane" is dan weer iets donkerder, niet veel maar toch genoeg om even wat duisterdere visioenen te krijgen. Mooie waves en melodieën blijven aanwezig, alleen ratelt het iets expressiever. Toppertje dit. "Smog" is iets minder. Voice sample werkt niet al te goed, melodie zit niet helemaal lekker.
En ook "Notch" zit me niet helemaal lekker. Glitchy distortion is erg cool, melodieën zijn net iets te groovy, beetje cheesy zelfs. Mag wat expressiever zijn. Klein dipje waar "Jax" snel uitspringt, waarna "Xantham" weer heerlijk mag pieken. Dit soort "emotional electronic", zoals ze het zo mooi zeggen bij n5MD ,is waar Quench het best in is. Lekker dromerig en zweverig, maar toch ook beide voetjes stevig op de grond. Het besef dat wegdromen geweldig kan zijn, maar dat de realiteit steeds achter de hoek staat te wachten. "Vegeta" is weer een gewoon lekker nummer, "Gravity" terug een echte topper. Lichte distortion en hemelse melodieën, rustgevende waves en zacht geratel. Muziek die geen vlieg kwaad doet, waarom kan dit niet de Top 40 in

. Afsluiten doet het album met "Kross", toppertje om een album af te sluiten is steeds leuk. Nog éénmaal genieten van al het moois dat Quench weet klaar te spelen, om dan weer te belanden in ijzige stiltes. Maar dan staat het volgend album al weer klaar.
Iets minder echte pieken dat op bovengenoemde albums, vandaar 4*, maar weer sterk materiaal, klein dipje in het midden, maar verder puur genieten. Krijg er niet genoeg van, van dit soort werk.