J-Live - Undivided Attention (2010)

Label: 3TP

met Homeboy Sandman

6. Calculations

met Oddy Gato

Rene1979
The way that i rhyme is alvast een knaller. Ik ben erg benieuwd wanneer er een nieuw J- Live album komt. Ik verwacht alleen niets van Homeboy Sandman op een J-Live track

avatar van Osiris Apis
Leuk nummer en clip van The Way That I Rhyme.

Rene1979
Maar de rest pakt mij niet zoals alle J-Live albums deden.....

avatar van Rhythm & Poetry
Toch even schrikken: dit is met afstand het minste werk van J-Live, de rapper die ik zo hoog heb zitten. Maar hier weten zijn raps me niet te boeien, en daar moet hij het toch wel van hebben - aangezien zijn flow nooit geniaal is geweest. Er zijn gelukkig wel wat vermakelijke momenten te bespeuren op Undivided Attention maar hier is eigenlijk een vergrootglas voor nodig. The Way That I Rhyme kan er mee door, maar gaat na meerdere luisterbeurten snel vervelen. Het niveau ligt voor J-Live begrippen gewoon laag, hoewel ik ook weer niet kan zeggen dat het ergens echt heel slecht wordt.

avatar van -marco-
The Way That I Rhyme & How I Feel zijn toch wel hele lekkere tracks hoor