Tinyfish - The Big Red Spark (2010)

Label: Festival

1. The Loose Ends (3:11)
  2. Rainland (6:54)
  3. A Million Differences (2:05)
  4. Bad Weather Road (6:20)
  5. I'm Not Crashing (4:36)
  6. Building the Machine (3:16)
  7. Refugee (2:23)
  8. The Big Red Spark (4:51)
  9. Weak Machine (3:28)
  10. Activation (0:38)
  11. The Final Act (2:36)
  12. The Loose Ends Pt. II (2:42)
  13. Wide Awake at Midnight (10:22)
  14. The Sarcasm Never Stops * (5:18)
  15. Ride * (5:26)
  16. Eat the Ashes * (3:19)
  17. Let's Get Invisible * (4:02)
Ozric Spacefolk
Wat een lage score. Ik luister dit nu via youtube en het klinkt toch alleraardigst. Doet me erg denken aan Everon.

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Tja, ik heb hem twee keer beluisterd en ik vond het niks. De onsmakelijker kant van de neoprog. Maar goed, "klinkt als Everon" vind ik ook geen aanbeveling, dus misschien ligt het daaraan.

Ozric Spacefolk
Ik heb het geheel niet geluisterd. Alleen wat fragmenten. Ik ben wel benieuwd.

Wat bedoel je met onsmakelijk?

avatar van Casartelli
Casartelli (moderator)
Ozric Spacefolk schreef:
Wat bedoel je met onsmakelijk?

Iets met wolligheid en clichés. Maar ik moet bekennen dat de associatie me scherper voor de geest staat, dan de muziek die hem opriep. Als je er benieuwd naar bent, vooral luisteren.

Ozric Spacefolk
Oubollig klinkt het wel een beetje.

Ik luister nu naar Magic Pie en dat bevalt me al veel beter.

avatar van Brunniepoo
Live waren ze vermakelijk maar dat was eigenlijk ook meer door de goede presentatie dan doordat de muziek nou echt veel indruk maakte.

woordenaar
Dodelijk vermoeiend, die kerel die continue door die muziek heen loopt te lullen.