Aṣa - Beautiful Imperfection (2010)

Nigeria

13. Iba * (3:41)
  14. Bamidélé * (4:05)
avatar van Arrie
Oeh een nieuw Asa-album?
Vind het alvast een leuke hoes!

avatar van sq
sq
Zo, ja daar zat ik ook al een tijdje op te wachten. Maareh.. nog geen datum?

avatar van Arrie
De single is trouwens al uit, hij heet Be My Man en ik luister hem nu. Klinkt leuk!

Edit: Wikipedia zegt 25 oktober, dat betekent dat ie al uit zou moeten zijn. Ik ga morgen verder zoeken.

avatar van kemm
Ik had de datum meegevoegd, maar blijkbaar is hij niet verwerkt. (correctie verstuurd)

In ieder geval voor Nederland zou hij vanaf morgen in de winkel liggen (geen feestdag voor jullie?), in België op dinsdag. Bron: http://www.asa-official.com...

avatar van Niek
Prettig cd'tje. Begint heel goed, kakt iets in en herstelt zich tegen het einde weer aardig. Erg leuk. Dame om in de gaten te houden.

avatar van Soulistic
"Be My Man" klinkt in ieder geval al heerlijk , ben benieuwd naar de rest!

avatar van jariktoet
Maybe is gratis te downloaden op iTunes!

dileo
Sluit me aan bij Niek.
speelt lekker relaxt af, dus een blijvertje in de collectie.

avatar van NKCR
Lekkere good feeling muziek, ongecompliceerde meezingers, heerlijk!

Vrolijke, zomerse, niets-aan-de-hand muziek.
Dit soort ongecompliceerde plaatjes lopen altijd snel het risico dat je ze ook weer snel zat bent en dat is hier simpelweg niet anders.
Na een paar nummers weet ik het vaak al wel weer.
Neemt niet weg dat het muziek is waar je je geen buil aan kunt vallen en die je makkelijk op kunt zetten wanneer je mensen op bezoek hebt die wat minder met muziek begaan zijn dan jijzelf en dan is dit zeer prettig beluisterbaar voor alle partijen.

Is het trouwens vreemd als ik er soms een akoestische getinte versie van Morcheeba in terughoor?

avatar van Thomas91
Nee, Morcheeba hoor ik ook wel. Ik heb ooit eens een clip van haar op MTV Brand New gezien met een nummer wat me erg aansprak, waarschijnlijk Be My Man. Erg fijne muziek, mooie stem. Zoals je zelf al zegt is verveling bij dit soort albums een probleem, maar ik vind het zelf ook wel een fijne afwisseling. Ik kan dit soort muziek altijd wel horen denk ik.

avatar van joyce19791
Heel fijn plaatje om te luisteren waarvan ik de eerste nummers het beste vind. Het tweede gedeelte zakt het naar mijn mening iets in en gaat het een beetje kabbelen. Mijn versie heeft nog wel een 13e (bonus?)nummer dat hier niet op de site staat.