Boy George - Ordinary Alien (2010)

Alternatieve titel: The Kinky Roland Files

Pop / Dance
Label: Decode

1. Turn 2 Dust (5:45)
  2. Yes We Can (6:32)
  3. Brand New (5:32)
  4. Amazing Grace (5:03)
  5. Don't Wanna See Myself (5:47)
  6. If I Were You (5:44)
  7. Go Your Own Way (5:46)
  8. Time Machine (6:39)
  9. Seconds (6:26)

met Phillip Something

10. Psychology of the Dreamer (7:04)
  11. After Dark (6:17)
  12. Human Racing (5:55)
De stem van Boy George blijf ik karakteristiek vinden, zelfs na zijn toch wat turbulente leven zullen we maar zeggen. Genoeg reden om dit 'nieuwe' album te beluisteren dat uitgebracht is in Zuid-Amerika en waar de rest van de wereld wat later zou moeten volgen.

The new album "Ordinary Alien" is already released in South America and will soon be available at your favourite online record store.

Ordinary Alien is available today though eBay sellers.

Aldus zijn eigen site. Tja, tegenwoordig is het niet meer zo dat er een wereldwijde release plaatsvindt en waarvoor je braaf naar de winkel gaat.

Ordinary Alien is een collectie nummers van Boy George in samenwerking met Kinky Roland en bestrijkt een periode van 2000 t/m 2009. Alle tracks geproduceerd en geremixed door Kinky Roland.
We horen ook de singles Yes We Can, Amazing Grace en Time Machine terug.
Het zal allemaal best: ik vind het eerlijk gezegd nogal flauwe pop-dance die me vrij weinig doet i.t.t. een ander solo album als U Can Never B 2 Straigth dat veel authentieker overkomt en waar die dancesaus goddank ontbreekt.
En die Fleetwood Mac-cover....pfffff.. en ik ben al geen fan van het origineel.

Misschien moeten we maar wachten op de Culture Club reunie die er in 2012 schijnt aan te komen. 30 April wordt als D-day omschreven door Boy Georde. Zoals het een echte Queen betaamt dus