Tankard - Vol(l)ume 14 (2010)

West-Duitsland
Label: AFM

1. Time Warp (6:01)
  2. Rules for Fools (3:00)
  3. Fat Snatchers (The Hippo Effect) (5:12)
  4. Black Plague (BP) (4:24)
  5. Somewhere in Nowhere (4:09)
  6. The Agency (5:04)
  7. Brain Piercing öf Death (4:20)
  8. Beck's in the City (3:29)
  9. Condemnation (6:23)
  10. Weekend Warriors (7:25)
  11. Forza SGE * (3:53)
  12. Schwarz-weiß Wie Schnee * (3:59)
avatar van Guinness1980
Ondanks dat het nier vernieuwend zal zijn ben ik best benieuwd naar dit nieuwe album van Tankard.

avatar van Kef
Kef
Prima nieuw album van onze duitse Alcoholic metal vrienden. Nieuwe paden worden er inderdaad niet bewandeld. Hoewel Time Warp eptisch begint, is het al snel een feest van herkenning. Verder doet Tankard gewoon waar ze goed in zijn. Rules for Fools, Somewhere in Nowhere, Brain Piercing of Death prima nieuwe nummers die het live ook zeker goed zullen doen. De limited edition is voorzien van een extra dvd!

avatar van Metalhead99
Inderdaad weinig vernieuwend, maar wederom gewoon lekker. Voor mensen die de vorige platen van Tankard weten te waarderen is dit ook weer gewoon een lekkere plaat.

Persoonlijk vind ik dit een van de mindere CD's van deze goede band. Te veel de automatische piloot en geen echte goede nummers.