Belphegor - Blood Magick Necromance (2011)

Oostenrijk
Label: Nuclear Blast

1. In Blood - Devour This Sanctity (5:31)
  2. Rise to Fall and Fall to Rise (6:01)
  3. Blood Magick Necromance (7:00)
  4. Discipline Through Punishment (4:55)
  5. Angeli Mortis de Profundis (3:00)
  6. Impaled upon the Tongue of Sathan (5:42)
  7. Possessed Burning Eyes (5:33)
  8. Sado Messiah (3:50)
avatar van bennerd
Echt een plaat die ik normaal gezien niet zou beluisterd hebben, maar in het begin van het jaar is het te leuk om al albums van 2011 te kunnen checken. Blood Magick Necromance lijkt nogal wat progressie vertoond te hebben ten opzichte van de vorige platen, waarbij vooral de iets meer orchestrale aanpak en de langere duur van de nummers opvallen. Toch weet het mij niet zo hard te boeien als ik (enigszins) verwacht had. Misschien moet het kwartje nog vallen, want er lijkt wel een hoop diepgang in te zitten.

Edit: met vorige platen bedoel ik Bondage Goat Zombie en eerder. De plaat uit 2009 heb ik nog niet gehoord.

guess who
ongelooflijk lelijke hoes, maar de muziek staat weer als een huis!

avatar van Lau1986
Ik zie deze band zo vaak langskomen, dat ik het album maar eens geprobeerd heb. Maar nee, dit is niet mijn ding, ik vind het ronduit saai. Het wordt nergens echt spannend, aardig, maar meer ook niet.