The Damned Things - Ironiclast (2010)

Label: Mercury

1. Handbook for the Recently Deceased (4:15)
  2. Bad Blood (3:22)
  3. Friday Night (Going Down in Flames) (3:49)
  4. We've Got a Situation Here (4:27)
  5. Black Heart (3:18)
  6. A Great Reckoning (4:35)
  7. Little Darling (3:19)
  8. Ironiclast (2:32)
  9. Grave Robber (4:51)
  10. The Blues Havin' Blues (4:46)
Bastiaan Prasath
Heerlijke hardrockplaat. Bad Blood en We've Got A Situation Here zijn de toppers, maar alle nummers zijn meer dan goed.

avatar van Elliot
Klinkt erg lekker tot noch toe.
Fijne rock n' roll rifjes, wel relatief standaard nummers, vandaar een 3.5* nu, met kans op meer.

Rizz
Opzich een lekkere plaat, luistert makkelijk weg, wel wat standaard inderdaad.

avatar van andnino
Leuk taalspel die titel hehe. Plaat is niet echt iets voor mij denk ik.

Leuk bandje maar lijkt echt niet op Thin Lizzy wat ik zo nu en dan lees in de recensies
mochten ze willen ...

Erg goeie plaat.Veel riffs en pakkende refreinen.En wat een strot heeft die zanger! Uitschieters zijn Bad blood,Friday night en little darling

avatar van Desert
Bestaat dit groepje eigenlijk nog? Vond de plaat zeker niet tegenvallen en die ene keer dat ik ze live heb mogen zien, bruiste het allemaal van de energie dus ik lust er nog wel eentje.

Zit ook al een tijdje te wachten idd. Vind dit toch een van de betere metal groepen van de laatste tijd.