Pacewon - Won (2002)

4. World Reknown (2:57)
  5. Money Hungry (4:41)

met Rah Digga

6. Thievz Theme (3:51)
  7. Bring It Out of Me (3:58)

met Richie Thumbs

met Rah Digga en Young Zee

14. Fresh (4:29)
  15. No Retreat (3:42)
  16. Reckless (2:25)
  17. Cowboys & Westerns (1:30)
  18. Rush (3:26)
  19. You (3:40)
  20. I'm Leavin (3:05)

met Melanie Blatt en Young Zee

21. I Declare War (2:37)
datdachtikwelja
I DECLARE WAR!!

J. Dilla Donuts
I Declare War is volgens mij een Madlib production van het Lootpack album, album is wel OK met een paar leuke nummertjes

avatar van Dielie
heeft Young Zee ondertussen zo al geen plaat uit

daar zou ik wel iets van willen

J. Dilla Donuts

En dat is nu net iets wat ik nog niet heb, meteen ff checken.

avatar van principal2000
Ik vond dit redelijk verrassend album wel 3,5* a 4* waard. Misschien wat onevenwichtig, want er staan zowel harde semi-underground nummers of als nummers die lichtjes neigen naar urban. Toch vervalt Pacewon nooit in de door mij zo vervloekte jiggy-jiggy stijl. De beats zijn aardig tot (erg) goed. Zijn stem is wel aangenaam en hij flowt ook aardig goed. Dit zal niet snel een klassieker genoemd worden, maar het is voor mij wel een degelijk album in de tijd dat hiphop aan het vervallen was. Die bas in Sunroof Top is echt hard. Jammer dat de geluidskwaliteit ervan matig is.