Blue System - Backstreet Dreams (1993)

Duitsland
Label: Hansa

1. History (3:37)
  2. Operator (3:15)
  3. Backstreet Heaven (3:48)
  4. You Are an Angel (3:09)
  5. I'm So Excited (3:45)
  6. Dirty Money (3:00)
  7. Ballerina Girl (3:50)
  8. Lovers in a Missing World (3:18)
  9. Talk to Me (3:20)
  10. Michael Has Gone for a Soldier (4:20)
  11. Don't You Want My Foolish Heart (4:01)
avatar van evert-jan
0,5
Allemachtig, dit is écht meer dan verschrikkelijk! De blonde helft van het succesvolle Modern Talking op de solo tour. Wat al bekend was heeft deze goede man nooit zelf gezongen ten tijde van Modern Talking, en dit album levert het ultieme bewijs dat dit niet voor niks is geweest!
Had niemand deze vast hele aardige man kunnen waarschuwen of kunnen adviseren nooit maar dan ook nooit iets te zingen voor publiek, en dat hij vast wel andere kwaliteiten heeft, maar dat zingen daar niet bij hoort?
Tenenkrommend! Echt tenenkrommend!!!!! eindoordeel: min 5 sterren!

avatar van BlauweVla
Produceren is zijn talent en zakelijk zijn.
Verder is ie natuurlijk DE gitaarspeler van Thomas Anders

Dieter heeft trouwens wel wat stukjes ingezongen voor Modern Talking, al is het minimaal. De titels zijn me even ontschoten...