Enduser - Run War (2005)

6. Choppin Limbs (6:46)
  7. Bounty Drilla (3:43)
  8. Vicodin (3:48)
  9. Esb Remix (3:14)
  10. My Favorite Black T-Shirt (5:34)
  11. Blastin Mothafuckaz (4:01)
  12. Rohupnol Beats (2:14)
  13. Armageddon in Dub (4:14)
  14. Battement Morte (4:57)
  15. Glock Dub (4:56)
  16. War on War (5:32)
  17. Happy Days [Real Mix] (6:09)
avatar van tovenaar
1,0
Dat er af en toe wat gesampled wordt, daar heb ik echt geen problemen mee... maar een volledige track van Method Man, Bjork, Lamb, etc pakken en daar (andere) beats onder zetten... dat trekt me echt niet.

Dit is het eerste Ad Noiseam album dat ik écht niet leuk vind .

Ik hoor net 'Under my bed' op een sampler van Ad Noiseam en het nodigt niet echt uit om de rest te gaan luisteren. Inderdaad gewoon Hidden Place van Björk met wat geklooi met beats eroverheen.

avatar van Goodfella
Benader het als remix-album en het wordt al leuker

avatar van tovenaar
1,0
Dan had 'ie dat er maar van moeten maken, zo is het echt een regelrecht flutalbum.

avatar van Goodfella
Plak in gedachten voor de tracktitels de originele artiest, verzin er 'Enduser remix' achter en het klinkt al heel anders. Echt waar

avatar van Goodfella
..en daar blijf ik bij . Hoogstaand is het totaal niet, geinig luistervoer wél.

Z'n nieuwe album bij Sublight is een tamelijk positieve verrassing btw. Vrij rustige, mooie melodieen vooral. En als het tempo erin komt neigt het veel meer naar stevige dnb dan flauwe breakcore-trommeltjes.