Het leuke wanneer je je een tijdje focust op een bepaald label ... wanneer je uit die roes komt zijn er plots een pak nieuwe releases op de andere labels die je volgde. Peace Off is er weer, en op basis van de materiaal dat ik op de nieuwe releases gehoord heb, zijn ze er allerminst op achteruitgegaan.
Mr Kill, nieuwe artiest, maar staat meteen hoog in m'n lijstje. Geweldige EP dit, die best wel wat aan Hellfish te danken heeft. Stevige breakcore, minder cut up maar daarom niet minder hard. Of razendsnelle hectische darkcore, zo mag je het ook noemen. "Voodoo Magic" is in ieder geval een knaller van jewelste. Kan zich meten met de beste Hellfish tracks, geweldig lekkere bass, veel geklooi en snel. En snel is goed

. Het voice sampletje mag dan niet het meest originele zijn, maakt geen spat uit in een track als deze. Aanrader na een dagje hard werken. Misschien zelfs wat voor een Promo, om z'n label nog wat meer 'cachet' te geven.
"Brukout" is iets ingetogener, maar ramt gewoon stevig verder. Wat minder vloeiend, neigt iets meer naar conventionele breakcore, maar dan met een darkcore sampleset. Raakt niet op niveau van "Voodoo Magic", maar verder ook een erg lekker nummer. "???xXx???" sluit deze EP af, laat het harde geknal varen en speelt met hip-hop ritmes en wat luchtigere sferen. Veel sampletjes, fijn trackje.
Kerel die in het oog te houden is met andere woorden. Twee sterke tracks en één echte megaknaller. Dikke 4* zijn meer dan verdiend.