Akashik Ancestorz - Ancient Art of Facts (2010)

1 stem

Label: RevoltMotion

1. Intro (2:46)
  2. Tree of Sephiroth (3:40)
  3. Quantum Leap (3:27)
  4. Curse of the Cleric (4:12)

met IDE

5. The Mirror Lies (4:39)
  6. Inner Earth (3:29)

met Haez One

7. The Ancient Art of Facts (4:22)
  8. Metamorphosis (2:51)

met Rook Da Rukus

9. Success Knowledge Strength (1:53)
  10. The Emerald Tablet of Thoth (4:11)
  11. Blood & Botony (4:42)

met Life Scientist en York Siddhartha

12. Invisible Prisons (3:28)
  13. The Propaganda Machine (4:50)
  14. Codex Alimentarius (5:48)
  15. Take Your Echinacea (3:34)
  16. The Face of Madness (2:41)
  17. The Face of Madness [Omni3 Remix] (2:45)
avatar van Elohim
01 (Prod:Atom The Soulseeker)
02 (Prod:Define Logik/Cuts:DJ Twisted)
03 (Prod:Burger Beats)
04 (Prod:Snake Vs. Crane)
05 (Prod: Krippled Khemist)
06 (Prod:Scientific)
07 (Prod:Vherbal)
08 (Prod:Atom The Soulseeker)
09 (Prod:Naja Gemini)
10 (Prod:Define Logik)
11 (Prod:Saga)
12 (Prod:Scientific/Cuts:DJ Twisted)
13 (Prod:Niko La Tesla)
14 (Prod:Krippled Khemist)
15 (Prod:The Custodian Of Records)
16 (Prod:Snake Vs. Crane/Cuts:DJ Twisted)
17 (Omni3)

even de producerlijst, o.a. dus beats van Vherbal (voor zover ik weet van anno domini, dus altijd vet) en AtomtheSoulSeeker (dat ben ik, dus altijd vet, jk)

Ik heb dus voor de duidelijkheid de intro geproduceerd (ben aansprakelijk voor de beat en de immortal technique voice samples, de rest heeft son of saturn of amun morb gedaan voor zover ik weet)

Ook heb ik Metamorphosis geproduceerd, waar ook een video voor is: Hier te bekijken. Zeker wel een leuke video voor (gok ik) no-budget. Ik heb ook hier het Organized Konfusion sample erin gezet.

Trouwens een heel vet album dit. heel veel onverwachtse variatie. Dat is, voor mij onverwacht, ik had verwacht dat het vol zou zitten met beats als die van mij, maar het valt mee, veel vette producties, goede gastartiesten en Son of Saturn en Amun Morb zijn allebei heel vette MCs

krijgt een 4*

be on the lookout voor een vette collaboratie van mij en son of saturn op mijn opkomende album trouwens =]

avatar van discipline
Leuke sample van Metamorphosis, alleen erg jammer van de drum.

avatar van Elohim
Bedankt voor de feedback =]
Dat was sowieso al n best oude beat, maar ach...

De rest is zeker (ook) het luisteren