Phantom Buffalo - Cement Postcard with Owl Colours (2010)

Label: Phantom Buffalo

1. Listen to the Leaves (2:48)
  2. Greenstar Botanical Airway (7:10)
  3. Bad Disease (5:56)
  4. Weather the Weather (4:10)
  5. Atleesta (4:51)
  6. I Bring the Sunshine and Nightmares (4:04)
  7. Ray Bradbury's Bones (1:41)
  8. Trinket Shop (6:06)
  9. Frogman (6:26)
  10. Battle of the Roses (3:37)
  11. Radio Signal (5:35)
  12. Goliath Tales (2:46)
avatar van Bartjeking
Ai nog geen reacties. Laat ik dan maar het ijs breken door te zeggen dat dit een goed, erg goed album is van een band die ik tot een week geleden nog niet kende. Dankzij een goede recensie in de volkskrant ben ik er achteraan gegaan en dat heeft zich uitbetaald in een mooie luisterervaring.

Het is een wat dromerig album en een zanger die een ietwat hoog stemgeluid heeft (wat is de term? Falsetto?). Hier moet je natuurlijk wel van houden omdat dit een beetje raar klinkt, maar ik hou er wel van. Hopelijk weten meer mensen nog de weg te vinden naar dit album, ik heb er in ieder geval flink van genoten. 4 Sterren.