menu

Falkenbach - Tiurida (2011)

mijn stem
3,95 (11)
11 stemmen

Duitsland
Metal
Label: Napalm

  1. Intro (1:38)
  2. ...Where His Ravens Fly... (7:25)
  3. Time Between Dog and Wolf (6:01)
  4. Tanfana (5:32)
  5. Runes Shall You Know (5:59)
  6. In Flames (7:53)
  7. Sunnavend (5:51)
  8. Asaland * (4:06)
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 40:19 (44:25)
zoeken in:
avatar van Metalhead99
4,0
Ik was op het web naar wat info aan het zoeken over de nieuwe Dornenreich plaat. Toen dacht ik bij mezelf dat het wel heel erg lang geleden was dat Falkenbach weer eens iets had uitgebracht (ik heb beide bands in dezelfde periode leren kennen, voor de rest hebben ze vrij weinig met elkaar te maken) en toen kwam ik tot de ontdekking dat er weer een nieuwe plaat aan zit te komen. 26 januari kunnen we hem verwachten. Ik ben benieuwd!

avatar van Metalhead99
4,0
Ik vinde de cover in ieder geval lelijker dan de covers van de andere platen, maar laten we hopen dat de muziek gewoon van dezelfde kwaliteit is.

avatar van Metalhead99
4,0
Ondanks dat ik de cover niet zo geweldig vind, is de muziek wederom prachtig. Ik heb inmiddels drie albums van Falkenbach beluisterd en ik weet niet welke ik de beste vind, ze zijn namelijk allemaal prachtig.

avatar van Vondur
Wel grappig dat je de enige bent die over het album praat hier, maar vooral volhouden! Er is niet zo erg veel publiek voor sommige albums die hier op de site staan... Ik heb dit album nog niet geluisterd trouwens, maar ik vind de albums van Falkenbach hiervoor erg goed.. dus deze kan ook bijna niet missen zou je zeggen...

avatar van aslan
4,0
aslan (crew)
inderdaad niet meteen de mooiste cover MH99, maar aan symboliek geen gebrek: Tiurida (lof), Tiwaz, Tyr, Yggdrasil, Huginn, Muninn, Geri, Freki... mooi!

Gast
geplaatst: vandaag om 03:25 uur

geplaatst: vandaag om 03:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.