menu

Clive Palmer & Bob Devereux - Suns and Moons (1978)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Verenigd Koninkrijk
Folk
Uitgebracht in eigen beheer

  1. Girl from the North Country (5:00)
  2. Suns and Moons (3:45)
  3. Changes (3:53)
  4. D Tune (3:22)
  5. Turkey (1:59)
  6. House Carpenter (3:43)
  7. Queen of the Gypsies (3:47)
  8. Blackbird (1:54)
  9. It Used to Be Different (2:22)
  10. Morris Room (6:29)
  11. Man Behind the Mask (1:07)
  12. Sacco's Last Letter (4:27)
totale tijdsduur: 41:48
zoeken in:
avatar van Masimo
3,5
Samenwerking tussen Bob Devereux (voor zover ik weet poëet en kunstenaar) en Clive Palmer (banjoist van the Incredible String Band)

Het concept is als volgt: een banjo, zo af en toe een doedelzak, zang van Palmer, en verhalen en gedichten van Devereux. Tezamen geeft dit een magisch, verlaten gevoel. En verlaten zijn ze, gezien het feit dat mijn bericht het enige gezelschap is. Hoewel, laat ik dat beter zeggen: tezamen, maar niet tegelijkertijd. Als zang en het verhalende afwisselend plaats vinden, vullen zij elkaar aan, maar tegelijkertijd zitten ze elkaar echter in de weg. Gelukkig wisselen ze genoeg af, wees niet gevreesd.

Tja, verlaten zal 't blijven, misschien maakt dat 't ook wel mooi. De moeite waard om te luisteren, gij verlatene en verwaalde die dit ooit lezen zal.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:51 uur

geplaatst: vandaag om 11:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.