Moby - Go Remixed. (2007)

Alternatieve titel: The Very Best Of

Dance
Label: Mute

1. Natural Blues [Katcha Remix] (4:14)
  2. Go [Vitalic Remix] (4:19)
  3. In My Heart [Sandy Rivera Mix] (4:03)
  4. Slipping Away [Crier la Vie) (Manhattan Clique Club Remix] (4:24)

met Mylène Farmer

5. New York, New York [Armand van Helden Long Version] (4:17)

met Debbie Harry

6. Bodyrock [Olav Basoski's da Hot Funk da Freak Funk Remix] (4:01)
  7. Raining Again [Steve Angello's Vocal Mix] (3:55)
  8. Porcelain [Murk Remix] (4:10)
  9. Lift Me Up [Mylo Mix] (4:15)
  10. In This World [Push Vocal Club Mix] (3:38)
  11. Honey [Rollo and Sister Bliss Remix] (3:57)
  12. Beautiful [Benny Benassi Remix] (4:11)
  13. In My Heart [Manhattan Clique Remix] (3:19)
  14. We Are All Made of Stars [Bob Sinclar Main Vocal Mix] (5:27)
  15. Go [Trentemoller Remix] (4:19)
  16. James Bond Theme [Moby's Re-version] [CJ Bolland Mix] (4:50)
  17. Feeling So Real [Old Skool Mix] (3:45)
  18. Why Does My Heart Feel So Bad? [Ferry Corsten Remix] (3:39)
avatar van Thin Air!
Heerlijk dit! De oude Moby nummers maar dan met een beetje peper in hun reet.
Niet alle remixes zijn geslaagd maar de betere hebben absoluut meerwaarde t.o.v. de originele versies.
More beats, more flow, more power.

avatar van pureshores
dit is een fijn album voor wie op de doodgedraaide originele versies is uitgekeken. Veel van deze remixes zijn op single verschenen, maar voor wie geen singles koopt, krijg je hier wel waar voor je geld. De beide nieuwe versies van Go werken prima en tillen het origineel de 00's in.
Andere favo's van mij hier zijn de nummers 4 en 5 en de Bob Sinclar remix van We are all made of stars.
Het minste nummer Feeling so real, maar daar vond ik het origineel ook al niks van aan

avatar van pureshores
Vandaag weer eens wat draaibeurten gegeven, ben nu toch wel wat getemperd ten opzichte van wat ik 5 jaar geleden zei. De updates van Go zijn prima maar wat met dit album tegenstaat is dat er voor allemaal radio edits wordt gekozen waardoor de remixen niet tot hun recht komen, maar snel naar het hoogtepunt willen. Ook is er veel van het pre-Play tijdperk weggehouden.
De remixen zijn wel erg divers qua stijlen en dat zorgt voor een leuk hebbeding nog steeds.