menu

Rafael Anton Irisarri - Hopes and Past Desires (2009)

mijn stem
3,88 (4)
4 stemmen

Verenigde Staten
Electronic
Label: Immune

  1. Hopes and Past Desires (4:37)
  2. Watching as She Reels (7:08)
totale tijdsduur: 11:45
zoeken in:
avatar van hawkins
Sinds wanneer mogen singles op de site?

avatar van Monsieur'
4,0
Kijkend in een wateroppervlak zie je wat je nooit had willen zien.. Je ziet vervlogen dromen. Kapotgemaakte verlangens en verkrachte ideeën.. Het rimpelt en je ziet jezelf.
Koud. Wit. Verlaten. Eenzaam.
Maar toch weet je dat dit niet altijd zo blijft. Because im watching when she reels.. Maar hulp word er geboden. Niet fysiek, mentaal. Dit album is namelijk diepdonker melancholisch, maar ook hoopvol. Een zwarte oceaan waar die éne fles in drijft met het witte vel papier. Op dat vel staat voor iedereen iets anders, en zolang je maar zo lang als je kunt blijft zoeken. Het dikke diepe water wegdrukt en wanhopig blijft kijken.. Dan drijft het je nader toe.. Open je het.

En vind je je ....


4.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:48 uur

geplaatst: vandaag om 23:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.