Jefre Cantu-Ledesma - Love Is a Stream (2010)

Electronic / Rock
Label: Type

1. Stained Glass Body (5:28)

met Lisa McGee

2. Star Garden (1:24)
  3. Loving Love (4:49)
  4. Where I End & You Begin (3:15)

met John Twells

5. Body Within Body (2:28)
  6. Where You End & I Begin (5:14)

met John Twells

7. Orbiting Love (1:05)
  8. White Dwarf Butterfly (5:21)
  9. Womb Night (1:05)
  10. River Like Spine (4:53)

met Maxwell August Croy

11. Wild Moon and Sea (5:00)
  12. Mirrors Death (4:39)
  13. Love Is the Beginning * (5:00)

met Xela

14. Love Is a Voice * (4:22)

met Xela

15. Love Is an Echo * (4:24)

met Xela

16. Love Is a Dream (Part I) * (5:18)

met Xela

17. Love Is a Dream (Part II) * (7:52)

met Xela

18. Love Is the End * (19:34)

avatar van sander.
Ontzettend mooi. Drones van de bovenste plank. Mooi spanningsveld tussen kracht en gevoeligheid/fragiliteit, die elkaar vlot afwisselen.

avatar van Monsieur'
sander. schreef:

Mee eens sander,

Alsof ik voor de hemelpoort sta.. Maar mijzelf nog moet ontdoen van alle zonden voordat God, Allah, of wie dan ook mij wil toelaten.Deze zonden zijn gehuld in ruis, distorsie en andere onzuiverheden. Dit album is een contrast tussen goed en slecht. licht en donker. Puur en zondig, hard en zacht..

Waar ik Fennesz zijn Endless Summer en Black Sea niet kon waarderen bevalt dit mij een stuk beter. Zal vaker de revue passeren in huize Monsieur' - Al zullen denk ik verschillende gemoedstoestanden meehelpen aan hoe je dit album kan interpreteren. In mijn benevelde en beschonken toestand zie ik dit als een walhalla met prikkeldraad.. Wie weet zie ik het morgen anders.

3.5

avatar van popstranger
Een album dat me iets teveel mist spuit, de drones glijden iets te vlot voorbij en het is zoeken naar ankerpunten. Misschien is het wel een album dat zich later totaal anders openbaart en toch nog een verhoging inhoudt maar momenteel is het zelfs zo dat ik pas bij de 2 laatste nummers wakker schiet.